Welke kleur heeft de Maan?

Evelien van der Zee (EDU) - Broadcast

Welkom bij deze online voorstelling!

  • De video van de voorstelling zal hier automatisch starten.
  • Deze webpagina zal bij aanvang verspringen. Dit is helemaal de bedoeling!
  • Zet deze webpagina uiterlijk 5 minuten voor aanvang open.
  • Je kan de video zelf pauzeren/afspelen. De voorstelling is tot maximaal 30 minuten na het officiële einde van de voorstelling te zien. De webpagina zal dan weer verspringen en de video is niet meer te zien. Zorg dat je voor deze tijd de hele voorstelling hebt bekeken.
  • Zet de voorstelling bij aanvang op Full Screen.

Veel kijkplezier!

 


 

23/06
17:30

‘Welke kleur heeft de Maan?’ is een voorstelling voor de doelgroep 4+ waarin Lena op reis gaat naar de Maan. Onderweg zoekt ze antwoorden door te praten met de Boom, te dansen met de Wind en te schreeuwen van de Berg. Om zo uiteindelijk aan de maan haar vraag te kunnen stellen, ‘Lieve Maan, welke kleur ben jij?’

De voorstelling gaat over, nieuwsgierigheid, de natuur en verwondering. Wat vragen wij ons allemaal af? Schijnt de zon voor ons? Wat vindt de wind de fijnste plek om te waaien? En welke kleur heeft de Maan?

Tijdens de voorstelling worden de kinderen meegenomen in hun verbeelding. Door prikkelende vragen in teksten te verwerken en gebruik te maken van een verbeeldend decor en muziek worden ze meegenomen naar hun eigen fantasie. Ook maken de kinderen kennis met het vraagstuk ‘Hoe gaan wij om met de natuur?’. De voorstelling is gericht op kinderen vanaf 4 tot en met 8 jaar oud, maar je bent natuurlijk nooit te oud om een voorstelling te zien die je nieuwsgierigheid aanwakkert.

Makers
Concept & Regie: Evelien van der Zee
Spel: Tom de Ronde & Lena van der Zee
Tekst: Marlotte Frowijn

Met dank aan
Marjolijn Gunst, begeleiding
De Delftse Montessori School, voor repetitie- en speelruimte

Beeld
Marlotte Frowijn