Voor al wat ik bemin

Christy-Ann Karijodirono (EDU) - Broadcast

Welkom bij deze online voorstelling!

  • De video van de voorstelling zal hier automatisch starten.
  • Deze webpagina zal bij aanvang verspringen. Dit is helemaal de bedoeling!
  • Speelt de video niet direct af? Druk dan op “play” in het videoscherm.
  • Zet deze webpagina uiterlijk 5 minuten voor aanvang open.
  • Je kan de video zelf pauzeren/afspelen. De voorstelling is tot maximaal 30 minuten na het officiĆ«le einde van de voorstelling te zien. De webpagina zal dan weer verspringen en de video is niet meer te zien. Zorg dat je voor deze tijd de hele voorstelling hebt bekeken.
  • Zet de voorstelling bij aanvang op Full Screen.

Veel kijkplezier!

 


 

24/06
18:30

Een fragmentarische intermediale opname over het verlangen naar vrijheid, de worsteling met het superego en de ontsnapping uit schijnbare gevangenschap.

Laat je meeslepen in een dynamische opname waarbij je als kijker vijf figuren volgt die de relatie met het superego tonen. Voor al wat ik bemin is een fragmentarische intermediale opname over het verlangen naar vrijheid, de worsteling met het superego en de ontsnapping uit schijnbare gevangenschap. Een opname die het contrast benadrukt tussen het zijn van een mens in de 21e eeuw en het niet mens kunnen zijn door de mentaliteit van de 21e -eeuws. Een mentaliteit waarbij de innerlijke criticus dient als absoluut allesweter. Met zijn kennis schetst hij een realiteit voor zijn mens en verwoest daarmee de waardigheid van het omhulsel waar hij bezit van neemt. Dompel je onder in de absurditeit die de strijd met en de verlossing van het superego is.

 

Makers
Muziek: Dimas Zantman en Benjamin van Dijk (Music & Technology)
Spel: Thyrza Coenraad, Jeroen Spaans en Petra van der Kaaden
Regie: Christy-Ann Karijodirono (Docent Theater)
Concept: Dimas Zantman en Chirsty-Ann Karijodirono

Begeleiding
CJ Roxas, Aluin

Beeld

Christy-Ann Karijodirono