Raaf

Nicky van der Veen (EDU) - Broadcast

Welkom bij deze online voorstelling!

  • De video van de voorstelling zal hier automatisch starten.
  • Deze webpagina zal bij aanvang verspringen. Dit is helemaal de bedoeling!
  • Speelt de video niet direct af? Druk dan op “play” in het videoscherm.
  • Zet deze webpagina uiterlijk 5 minuten voor aanvang open.
  • Je kan de video zelf pauzeren/afspelen. De voorstelling is tot maximaal 30 minuten na het officiële einde van de voorstelling te zien. De webpagina zal dan weer verspringen en de video is niet meer te zien. Zorg dat je voor deze tijd de hele voorstelling hebt bekeken.
  • Zet de voorstelling bij aanvang op Full Screen.

 

Veel kijkplezier!

 


 

24/06
17:00

Vandaag heeft er in kasteel Du Toine iets vreselijks plaatsgevonden: jonkheer Du Toine is vermoord. Eén van de vijf aanwezigen in het kasteel heeft de moord op zijn of haar geweten. Volgens de eeuwenoude legende van Raaf zal deze er alles aan doen om de onderste steen boven te halen. Er moet – vandaag nog – een dader veroordeeld worden. Een leven om een leven.

De Raaf nodigt u uit om plaats te nemen in zijn Raafsraad en samen met hem op zoek te gaan naar de moordenaar. Maar pas op! Wijst u de verkeerde verdachte als dader aan? Dan zijn de gevolgen niet te overzien. Lost u het Raafsel op? RAAF is een moordspel in het theater waarbij het publiek een beslissende stem heeft.

 

RAAF – een zwartkomische legende.
Doelgroep: 12+

 

Spel
Danique de Groot (Diny Deksels), Sophia Schutte (Marijke Mertels), Jasper van Aarst (Dokter Borktoch), Shanice Schneiders (Victoria Des Tien), Fleur Mennega (Johanna Du Toine), Nicky van der Veen (De Raaf)

Regie & concept: Nicky Gosse
Tekst & dramaturgie: Mathijs Demper
Regie assistent & techniek: Thom van de Haar
Vormgeving & styling: Rebeka Németh & Merel Pielkenrood

Begeleiding
Wilfred Hermkens

Beeld
Darknet Diaries