Liefdesschimmen

Kelly Hoogerheijde (EDU) - Broadcast

Welkom bij deze online voorstelling!

  • De video van de voorstelling zal hier automatisch starten.
  • Deze webpagina zal bij aanvang verspringen. Dit is helemaal de bedoeling!
  • Speelt de video niet direct af? Druk dan op “play” in het videoscherm.
  • Zet deze webpagina uiterlijk 5 minuten voor aanvang open.
  • Je kan de video zelf pauzeren/afspelen. De voorstelling is tot maximaal 30 minuten na het officiële einde van de voorstelling te zien. De webpagina zal dan weer verspringen en de video is niet meer te zien. Zorg dat je voor deze tijd de hele voorstelling hebt bekeken.
  • Zet de voorstelling bij aanvang op Full Screen.

Veel kijkplezier!

 


 

25/06
19:00

Liefdesschimmen is een musical over het perspectief op liefde. Een zoektocht naar liefde, vrijheid, jezelf zijn en samen zijn. Leven ze echt zo langs elkaar heen dat deze perspectieven zo verschillen?

Liefdesschimmen is een musical over het perspectief op liefde. Het is bedoeld voor iedereen die in een relatie zit of óóit heeft gezeten. Het gaat over de relatie van een man en vrouw gedurende vijf jaar. Al na de eerste vijf minuten wordt duidelijk dat het verhaal geen happy end heeft. De man vertelt het verhaal in chronologische volgorde (van begin tot eind). De vrouw daarentegen gaat van het einde naar begin. Ze kijken naar dezelfde gebeurtenissen vanuit verschillende perspectieven. De voorstelling laat je afvragen: ‘Vanuit welk perspectief kijk ik?’ Leven we echt zo langs elkaar heen dat deze perspectieven zo verschillen? Of is dit de hectiek van het individuele leven die ze uit elkaar drijft?

 

Eindregie Kelly Hoogerheide