Welkom op deze online expositie! Op deze site vind je het afstudeerwerk en onderzoek van de opleiding Interactive Performance Design lichting 2021. 

In de afgelopen vijf maanden hebben de studenten onderzoek gedaan en een individueel eindwerk gemaakt waarin theatrale, beeldende, verhalende en interactieve elementen samenkomen. Laat je kleding ontwerpen door een computer, ervaar hoe het is om te vliegen, laat je kinderlijke creativiteit de vrije loop gaan of wandel door de stad en ontdek een improvisatie voorstelling. Totaal verschillende werken, eigen en uniek, die één ding gemeen hebben: jij, het publiek, dat onmisbaar is bij Interactive Performance Design.

INTERACTIVE PERFORMANCE DESIGN
2021

Interactive Performance Design (IPD) is een opleiding die zich richt op het onderzoeken en creëren van nieuwe theatrale ervaringen binnen de domeinen van interactie en performance. Zowel op technisch vlak door middel van geavanceerde technieken als puur analoog, waar geen stekker aan te pas komt.

Van 7 tot 19 juni 2021 zijn de eindwerken van deze studenten te vinden in een openbare tentoonstelling verspreid over in de binnenstad van Utrecht. 

Op deze website zijn de individuele studenten en hun eindwerk te bekijken.

Tess Elschot
Robin van Es
Frederiek Damen
Diede Tap
Cris Mollee
Aniek Konings