Welkom op onze pagina!

Wij zijn Stefan Cappiello, Christopher van Duijn, Susannah Elmecky, Annabelle Hinam, Emma Remmelts, Louis van Rijt en Pien Trieling.

 Op dit moment zijn wij druk bezig met het spelen van onze allerlaatste afstudeervoorstelling: 

I throw myself into the middle.

Een voorstelling over ratio en gevoel, over de vraag of het mogelijk is je denken uit te zetten en je volledig in je lichaam te gooien, over elkaar haten en toch van elkaar houden en over liefhebben in al zijn verschillende vormen.

BA Programme of Theatre in Acting

2021

Als klas zijn we heel makend opgeleid. Op de acteursopleiding in Utrecht leer je behalve het ambacht van acteren ook hoe het is om zelf voorstellingen te maken, te creëren. Al vanaf het eerste jaar word je vaak in het diepe gegooid en krijg je regelmatig de opdracht om in korte tijd iets te maken. Dit betekent: vaak tegen jezelf aanlopen, veel fouten maken en op veel momenten denken ‘help wat ben ik aan het doen’. We hebben geleerd om samen te werken, maar ook alleen. Daardoor zijn we alle zeven uitgegroeid tot autonome acteurs/makers en zijn we breed inzetbaar.

 

Iedereen in onze klas is heel verschillend qua smaak, speelstijl en persoonlijkheid. We hebben alle zeven totaal verschillende karakters en gaan waarschijnlijk verschillende kanten in het werkveld op als we zijn afgestudeerd. Toch hebben we door de jaren heen geleerd om samen te werken en elkaars karaktereigenschappen te respecteren en in te zetten waar nodig. Hierdoor hebben we veel eigenzinnige, vaak maffe en toch mooie voorstellingen gemaakt de afgelopen jaren!

 

Als klas worden we vaak omschreven als: gek, anders, mooi, lief en toch soms snoeihard, observerend, uit de bocht vliegend, soms stil om dan ineens weer heel veel zeggend en bedachtzaam.

 

We kijken er naar uit om het werkveld te betreden en zijn ontzettend blij en dankbaar dat we de opleiding Acting op de HKU Theater mochten volgen. We hebben het idee dat we door deze opleiding de beste versie van onszelf zijn geworden en dat is echt wat de HKU doet, jouw eigen authenticiteit proberen te behouden en die op de beste manier tot zijn recht laten komen. Op onze individuele pagina’s laten we je graag zien wie wij allemaal zijn en waar we de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest. 

 

We hopen dat je zo een beeld krijgt van wie wij zijn als maker en speler!